Ravintola Henricus voitti Luomu SM -kilpailussa

Share |
03.11.2018

Henricuksen palvelupäällikkö Tanja Griffith iloitsee voitosta ja on tyytyväinen ravintolan saamaan tunnustukseen.

”Olemme Henricuksessa tehneet töitä tämän eteen vuosia, ja on hienoa, että tämä huomataan. Omniassa tätä on tahdottu toiminnan alusta alkaen. Kestävä kehitys on keskeinen osa koko organisaation toimintaa”, hän sanoo.

Henricus voitti Luomu SM -kilpailun Pieni julkinen toimija -sarjan. Henricuksessa käytetään luomuelintarvikkeita 22,7 prosenttia. Prosenttimäärä kertoo luomuna tehtävien ostojen määrän.

Suunnittelu on tärkeää

Keittiömestari Tuomas Wasenius toteaa, että luomuelintarvikkeet asettavat tietyt raamit suunnittelutyölle.

”Elintarvikkeiden säilyvyys ei ole yhtä pitkäaikainen kuin muilla elintarvikkeilla. Se vaatii suunnittelua, jotta hävikin määrä ei kasva”, hän selvittää.

Palvelupäällikkö Tanja Griffithin mukaan Henricuksen ruoasta saatu palaute on pääosin erittäin myönteistä.

”Asiakkaat ovat tyytyväisiä ruoan makuun. Luomutuotteet tekevät ruoasta maukasta", hän toteaa.

Luomu SM -kilpailun voittajat julkistettiin torstaina 18. lokakuuta Luomuelintarvikepäivässä Helsingissä. Luomu SM -kilpailu on avoin kaikille ammattikeittiöille. Sen järjestää Portaat luomuun -ohjelma, jota ylläpitää Savon koulutuskuntayhtymän EkoCentria.

Ravintola Henricus on ammatillisen oppilaitoksen oppimisympäristö Omniassa Espoossa.

03.11.2018Ravintola Henricus voitti Luomu SM -kilpailussa
21.10.2018Kulttuurin ja taiteen etujärjestö Kulta aloittaa toimintansa
29.08.2018Omnia satsaa vahvasti alueen elinvoimaisuuden ylläpitämiseen
10.06.2018Tapiolan keskukseen uusi korkeatasoinen hotelli
30.05.2018Omnialle kaksi hopeamitalia Taitaja2018 -kisoissa
12.04.2018Zodiak Uuden tanssin keskus on Vuoden Teatteri 2018!
14.03.2018Kulttuurilautakunnan 13.3.2018 kokouksen päätösasiat
12.12.2017spoon kulttuurilautakunnan päätökset 12.12.2017
18.11.2017Espoon kaupunginmuseon museonjohtajaksi Maarit Henttonen
17.10.2017Espoon työväenopiston ja Espoon aikuislukion palveluedellytysten turvaaminen

Siirry arkistoon »