Puhun Sinun äänelläsi, jos minut valitaan numerolla 708!

Sunnuntai 6.3.2016 - Nina From


Haluatko jatkaa vanhalla vai saada aikaan muutosta parempaan?

Voit äänestää minua, asutpa missä vain tällä hetkellä ja olet ennen vaalivuotta täyttänyt 15 vuotta ja olet asiakasomistaja, HOK-Elannon jäsen.

Miksi minä voisin olla ehdokkaasi:

- 49- vuotias kahden tyttären äiti, jonka taloudessa asustaa myös kaksi koiraa

- yo-merkonomi, valmistunut Töölön Yhteiskoulusta sekä Helsingin kauppaoppilaitoksesta

- töissä TIVIAlla markkinointi- ja koulutuspäällikkönä

- paljasjalkainen helsinkiläinen, mutta olen asunut myös Vantaalla ja nyt asun Espoossa

- ollut kaupassa töissä kaikki kesät, opiskeluajat ja ison osan työelämästäni, kaupan palveluksessa, tehnyt yhteistyötä kauppojen, kaupan henkilökunnan, kauppiaiden ja ravintolahenkilöstön kanssa, liikennemyymälä- ja tavaratalopuolen henkilöstön kanssa, työskennellyt myös Keskolla, HOK-Elannossa sekä hoitanut ex. Tradekaa ja LIDL:ä asiakkuuksien osalta

- olen ollut ja olen edelleen monen luottamustehtävän arvoinen

Vaaliteemani:

1. parempaa palvelua toimipaikat huomioiden sekä valikoimassa että palvelussa asiakasomistajille. Koska asuinalueet eroavat toisistaan väestörakenteeltaan, on pyrittävä ottamaan paremmin huomioon asiakasomistajien tarpeet kysymällä, osallistamalla sekä seuraamalla myyntiä.

2. lähialueiden tuottajien tuotteita paremmin ja monipuolisemmin valikoimiin. Koska haluan lisätä kotimaista, laadukasta tuotetarjontaa. Myös kotimaisten pientuottajien tulee päästä kaupan valikoimiin paremmin. Raivaamalla hyllyistä tilaa, tekemällä kampanjoita asiakasomistajille uutuuksista, kotimaisista tuotteista ja kertomalla, miksi kannattaa suosia suomalaista. Kotimaisille tuottajille tulee maksaa reilu korvaus. Luomutuotteista pitää maksaa enemmän ja palkita pitää niitä tuottajia, jotka kohtelevat tuotantoeläimiä paremmin.

3. lisää henkilökuntaa sinne, missä tarvitaan enemmän palvelua. Tilannetta pitää seurata toimipaikkakohtaisesti.

4. vastata paremmin asiakkaiden toiveisiin valikoiman suhteen. Kysyttävä, otettava palaute vakavasti ja muutettava valikoimaa tarpeen mukaan.

5. investoitava Suomeen, ei ulkomaille. Päämarkkina-alueeseen on keskityttävä täällä, missä ovat asiakasomistajat. Kaikki investointeihin käytettävät eurot on sijoitettava joko kotimaisiin toimipaikkojen määrän lisäämiseen (lähipalveluita parannettava) ja resursseja lisättävä (henkilökuntaa). Lisäksi on huomioitava paremmin ylijäämäeuroilla asiakasomistajia: edullisemmat hinnat, yllätystarjouksia, paremmat palkitsemiset.

Haluan edullisempia hintoja, mutta en kotimaisten tuottajien kustannuksella!

Toivon kaupan antavan enemmän ideoita ja kannustavan terveellisempien elintarvikkeiden käyttöön!

Ehdotan, että logistiikkaa tulee kehittää ekologisempaan suuntaan, energiaa ja materiaalia säästäen. Kestävä kehitys ja ekologisuus!

Pyydän sinulta palautetta, ehdotuksia muutostarpeista, jos minut valitaan. Lupaan viedä tarmolla asioita eteenpäin.

Ja koska ymmärrän kauppaa, kaupan tekoa, eri toimijoita ja toimialoja, uskon voivani antaa paljon ideoita, ehdotuksia ja osaamistani tälle luottamustoimelle, päätöksentekoa varten. Myös toki kuluttajana ja aika vaativana sellaisena. Ja koska olen tehnyt paljon asiakastyötä, vaadin itse enemmän palvelulta ja tarjonnalta. Siksi olisin erinomainen edustajasi.

Muutama asia vielä itse vaikuttajistosta ja vaaleista sekä muista taustoista:

S-ryhmän osuuskaupan perustarjontaa on marketkauppa, jota tarjoavat Prismat, S-marketit, Salet ja Alepat. Markettien lisäksi käytössäsi ovat mm. ABC-liikennemyymälät, ravintolat, hotellit, Sokos-tavaratalot, rautakaupat ja S-Pankki.

Osuuskaupan edustajiston toimikausi on aina neljä vuotta ja se kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa.

Vaaleissa valta on asiakasomistajilla. Jokaisella osuuskaupan asiakasomistajalla on edustajistovaaleissa tasan yhtä monta ääntä: yksi.

Edustajisto on asiakasomistajien edustaja osuuskaupan hallinnossa. Se tekee päätöksiä ja toimii äänitorvena, joka vie osuuskaupan johdolle asiakasomistajien kehitysajatuksia: ideoita ja toiveita kaupan palveluiden parantamiseksi.  

Edustajisto valitsee hallintoneuvoston, jonka tehtävä on valvoa osuuskaupan liiketoimintaa ja päättää mm. toiminnan huomattavasta supistamisesta tai laajentamisesta, vahvistaa strategia sekä valita hallitus ja toimitusjohtaja. Edustajisto vahvistaa osuuskaupan tilinpäätöksen ja päättää mitä taseen mahdollisesti osoittamalle ylijäämälle tehdään. Osuuskaupan edustajisto päättää myös mahdollisista sääntömuutoksista sekä fuusiohankkeista.

HOK-Elannon vaalit:

HOK-Elannon omistavat sen 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto järjestää edustajiston vaalit 18. -29.4.2016. Äänestyslipuke ja äänestysohjeet toimitetaan HOK-Elannon äänioikeutetuille jäsenille huhtikuussa erillispostituksena. Vaalikone aukesi tänään 4.4. osoitteessa: http://urly.fi/B1L

Muistathan äänestää! Luotan Sinuun!

Ystävällisesti,

Nina From

nina.susanna.from@gmail.com

 

Lisää tietoa HOK-Elannon vaaleista löytyy mm. seuraavien linkkien takaa:
https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/yrityksesta/hok-elannon-vaalit-2016

Avainsanat: HOK-Elannon vaalit, S-ryhmä, edustajisto, vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini